Skip to main content Skip to footer

Hvem vi er og hva vi står for


Litt om oss

Autoskade Elverum AS ble etablert i 2000 og er et av innlandets største bilskadesentere. På eiersiden står 3 av distriktets største bilforhandlere: Elverum Sport Bilsalg AS, Sulland Elverum AS og Møller Bil Innlandet AS. Eierselskapene har agenturet på bilmerkene Mercedes-Benz, Toyota, Mazda, Hyundai, Skoda, Ford, VW, og Audi.

Selskapet har tilholdsted i moderne lokaler med det siste innen oppretter- og lakkutstyr på Grindalsmoen i Elverum. Bedriften har i dag 15 ansatt inklusiv 2 lærlinger. For å sikre rekrutteringen til bransjen har Autoskade Elverum AS tradisjon med å ta inn lærlinger i begge avdelingene.

Videre har bedriften et tett samarbeide Elverum videregående skole, avd. karosseri og lakkteknikk og tar hvert år inn utplasserings-elever. Tradisjonelt har vi kunder fra Engerdal og Koppang i nord til Solør i sør og helt til Ringsaker i vest. Vi har som målsetning å være distriktets kompetansesenter innen bilskade-reparasjoner.

Visjon

Selskapet skal være et ledende spesialverksted i distriktet innen lakk og oppretting. Det skal ha kvalifiserte medarbeidere og tilstrebe en høy kvalitet på arbeidet. Selskapet skal være et naturlig førstevalg for alle forsikringsselskaper og bileiere.

Send oss en forespørsel og vi kontakter deg

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies