Skip to main content Skip to footer

Hvorfor velge oss

Vi bryr oss om deg som kunde og tar vare på bilen din når den er hos oss.

Enten det er en stor bilskade eller en mindre reparasjon krever dette spesialkompetanse. Dagens biler produsert etter helt spesielle metoder, mange forskjellige materialtyper og strenge sikkerhetskrav. For å kunne ivareta dette må reparasjonen utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner og med det utstyr som er foreskrevet.

Autoskade Elverum AS innehar til enhver tid de tekniske hjelpemidler og den kompetanse som produsentene av disse merkene krever i sine spesifikasjoner. Benyttes ikke et godkjent verksted, kan du blant annet risikere at bilfabrikkens garantier mot rust- og lakkskader bortfalle.

Vi er samarbeidsverksted for Mercedes-Benz, Toyota, Audi, VW, Ford, Skoda, Mazda og Hyundai. Vi utfører også reparasjoner på andre bilmerker med samme krav til kvalitetsmessig utførelse i henhold til de spesifikasjoner som fabrikken krever. Som forsikringskunde kan du påvirke hvilket verksted som skal reparere bilen din. Den beste garanti for et godt resultat er å benytte et verksted godkjent av bilmerket.

Autoskade Elverum AS jobber tett opp mot lokale merkeforhandlere og importører for å sikre at jobbe blir utført på best mulig måte.

Dette sier våre kunder om oss


Jeg har hatt bilen min hos Autoskade Elverum flere ganger. Hver gang har jeg fått god service og oppfølging. Ikke minst har jeg følt at bilen min er i trygge hender hos en bedrift som kan vise til kompetente ansatte som alltid gjør sitt beste. Om jeg i fremtiden skulle trenge å skrifte frontrute, fikse småskader eller lakkere bilen, er det ikke tvil hvor jeg skal dra. Autoskade Elverum er stedet jeg ville dratt!
Leif Tore Surén
Programleder ElverumsRadioen, HamarRadioen, SolørRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen


Fikk verksted time med en gang og super god hjelp
Karin Franck-Nielsen

 

Veldig fornøyd
Gerd Akselsen

 

Veldig fornøyd
Unni Grønstad Andrå

 

Her er det ingen tvil, av meg får dere 10! Fra jeg kom med bilen etter skade og til jeg hentet den igjen ferdig reparert opplevde jeg en hyggelig, profesjonell og positiv holdning fra alle jeg traff. Dere løste alle utfordringer meget elegant, og jeg behøvde ikke 'tenke' på noen ting. Nok en gang tusen takk!
Erik Hanstad

 

Vi takker for et førsteklasses arbeid. Ikke minst satte vi pris på den innvendige påcheinigen.
Åse L. Borg 

 

Kunne ikke fått bedre service
Eirik Setaas

Send oss en forespørsel og vi kontakter deg

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies