Skip to main content Skip to footer

Glassreparasjon og ruteskift

På nyere biler er ruta et bærende element i karosseriet. Innebygd avansert elektronikk som må håndteres av personell som er kurset for å kalibreres for å opprettholde dennes egenskaper etter en skade.

Autoskade Elverum AS skifter og reparerer skadet bilglass på alle typer biler.

I nye biler er bilglasset en del av karosseriets bærende elementer. Den må monteres riktig da den har en støttende funksjon for airbagen ved en kollisjon.

Stadig flere biler har avansert elektronikk i bil-glasset. Som regnsensor, lane-assistent, adaptiv cruisekontroll, bremseassistent, skiltavlesning, m.m. Etter et ruteskift må kamera og sensorer i frontruta kalibreres for å fungere riktig. Vi benytter originalt utstyr fra fabrikken for å kalibrere disse slik at de virker som de skal.

Kostnadsfri reparasjon av steinsprut-skade

Reparasjon av steinsprut-skade koster deg ingenting hvis du har kasko eller del-kasko. Reparasjon bør skje så raskt som mulig da ruta kan sprekke - og ruta må skiftes. Vi reparerer steinsprut i frontruta mens du venter. Jobben tar ca. én time inklusiv tørking. Dersom skaden er for stor må ruta skiftes og det vil tilkomme en egenandel. Hvor stor egenandelen er, avhenger av avtalen med ditt forsikringsselskap.

Send oss en forespørsel og vi kontakter deg

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies